onsdag 24 februari 2010

Nu startar vi..























Nu kör vi.....här kommer en bild på vår gamla skånelänga utanför Skurup, där vi bott i nästan 15 år. Vi la verkligen ner vår själ i det huset och trädgården, men sakta började allt att kännas jobbigt och tråkigt. Vi började fundera på vad vi ville istället och kom fram till att vi ville ha ett mer lättskött hus och en ny typ av trädård att sätta vår prägel på. Först ville vi hitta ett hus i Ystad, men där är huspriserna alldeles för höga. Efter några månaders sökande hamnade vi 5 km öster om Ystad i Nybrostrand. Som det hörs på namnet så ligger Nybrostrand vid havet, dit vi längtat.
Huset är inget märkvärdigt utan det vi föll för var den orörda 1000 m2 orörda tomten som enbart består av gräsmatta och ligusterhäck. Den ligger i syd-väst läge, alltså helt perfekt!!!

3 kommentarer:

  1. Hej Anna!
    Trots att ni flyttat från ett på bilden mysigt hus med mysig trädgård, kan jag ändå tycka att det måste vara ett fantastiskt läge att börja om från scratch.
    Och vid havet dessutom.
    Lycka till!
    hälsn
    AnnA

    SvaraRadera
  2. Aha här kom svaret!
    Ursäkta jag såg inte detta.
    Det kommer att bli jättebra.
    Annika

    SvaraRadera
  3. Ann: Ja, havet är verkligen något speciellt. I vår förra trädgård så lyckades vi med att få en otrolig blomsterprakt när rosorna blommade i juli men övriga delen av året var det ganska trist. Den var vildvuxen och romantisk. Nu har vi förhoppningsvis lärt oss av våra misstag och kan skapa ett mer lättskött paradis.

    Annika: Ah, tack så mycket. Lite uppmuntran behövs verkligen i vår kamp för att förverkliga det här till vårt paradis. När släkt och vänner kommit till vårt nya hus har de bara ställt sig och skrattat högt åt oss.

    SvaraRadera